Zobacz, co piszą o nas nasi klienci

Jeśli chcesz dodać nową opinię, odpisz na ankietę satysfakcji, którą wysłaliśmy po wizycie.

Jak znaleźć dobrego fachowca? Opisaliśmy wszystkie zasady w specjalnym artykule - zobacz.

Potwierdzam. 6.-Jeśli wszystko będzie działać

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Kraków, 13.06.2024 16:00

Na 6 z plusem. Super facet, zna sie na rzeczy, jeszcze mily i terminowy. Dzieki

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Warszawa, 13.06.2024 13:00

Ocena usługi 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Poznań, 13.06.2024 12:45

Tak. Ocena 6/6, super przyjazny Pan, duża wiedza, sprawnie poszło

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotrek
Warszawa, 13.06.2024 12:40

6 super usługa!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Angelica
Reda, 12.06.2024 20:30

Opinia 6 Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bożena
Bydgoszcz, 12.06.2024 19:10

Usluge oceniam na 6 Usluga wykonana fachowo. Dziekuje ANDRZEJ Myszk

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Gdańsk, 12.06.2024 18:55

Ocena 6 Pełen profesjonalizm.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Wrocław, 12.06.2024 18:45

Oceniam na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Bydgoszcz, 12.06.2024 18:15

Tak , kwota się zgadza. Ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6


Łódź, 12.06.2024 15:30

Ocena pracy Pana Adriana -6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janusz
Wrocław, 12.06.2024 15:20

6. Profesjonalne wykonanie. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 12.06.2024 11:35

6. Moja zmywarka ma ponad 20 lat i nie ma już do niej części. Pan Marek jednak, przeczyścił ją i podpowiedział mi taki sposób uruchamiania, który pozwoli na jej używanie jeszcze przez kilka miesięcy. Dziękuję!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elzbieta
Warszawa, 12.06.2024 09:05

6- usługa wykonana szybko, sprawnie, punktualnie. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Tarnowskie Góry, 11.06.2024 20:00

Opinia 6. Zdiagnozowany problem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sylwia
Wrocław, 11.06.2024 17:05

Tak, na 6-tke

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Warszawa, 11.06.2024 16:15

Tak. 6 - szybko i sprawnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tadeusz
Warszawa, 11.06.2024 15:05

Tak. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Oleksandra
Wrocław, 11.06.2024 14:05

6! Usługa sprawna i na czas. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Izabela
Wrocław, 11.06.2024 13:55

6 - szybko i bardzo konkretnie. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6


WROCŁAW, 11.06.2024 13:15

Ocena w skali 6??

★★★★★★
Ocena 6/6

— Henryka
Wrocław, 11.06.2024 11:45

6. Pan Zbigniew jest naprawde bardzo dobrym fachowcem. Przyjechal punktualnie, odpowiednio przygotowany, awaria zostala usunieta fachowo i bardzo starannie. Dziekujemy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Mysłowice, 10.06.2024 21:45

Jest ok ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Malgorzata
Kraków, 10.06.2024 19:10

6. Pan Jakub najlepszy!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maciej
Warszawa, 10.06.2024 15:00

Skala 6, usluga sprawnie wykonana. Brawa dla pana Grzegorza

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Radom, 10.06.2024 12:40

Ocena dla Pana Dariusza 6+ Polecam , z cala odpowiedzialnoscia.Punktualny, pracowity,solidny, b.mily .Takich fachowcòw wieciej !!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Gdańsk, 09.06.2024 18:25

6 super fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Pawweł
Poznań, 09.06.2024 11:55

6. Pan był bardzo dokładny i zaangażowany. Dokładnie wyjaśnił, na czym polega problem z pralką. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Irena
Poznań, 08.06.2024 23:35

6 Bardzo szybko, sprawnie i fachowo. Szeroki zakres uslug. Polecam Pana Marka

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Warszawa, 08.06.2024 23:00

6 Doskonale wykonana usluga jestem bardzo zadowolona i wdzieczna Panu Kamilowi. Bardzo dobry fachowiec. Serdecznie pozdrawiam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Warszawa, 08.06.2024 19:05

6, Bardzo profesjonalna naprawa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Stanisław
Kraków, 08.06.2024 16:20

Bardzo dziekuje. Oceniam usluge na 6 ( w skali 1 - 6). Uprzejma, szybka i dobrze wykonana praca.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 08.06.2024 14:40

Tak, 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Siemianowice Śląskie, 08.06.2024 12:00

Oczywiście 6. Usługa zrealizowana wzorowo . Bardzo dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Edyta
Bydgoszcz, 07.06.2024 22:05

Pracę Pana Łukasza oceniam na 6. Oby baterie okazały się trwałe.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Poznań, 07.06.2024 22:05

6 profesjonalna i kompleksowa pomoc.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 07.06.2024 14:50

Płatność potwierdzona. 6 Pan Marcina bardzo profesjonalnie i sprawnie wykonuje swoją prace. Dziękuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Gdańsk, 07.06.2024 13:30

Tak, ocena 6- bardzo kompetentny, kulturalny i przemily czlowiek, odpowiada na wszystkie pytania, tlumaczy, jestem mega zadowolona.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Wrocław, 06.06.2024 19:00

6 - pełen profesjonalizm

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Bydgoszcz, 06.06.2024 18:00

Ok zapłaciłem ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Józef
Wrocław, 06.06.2024 11:10

Ocena 6. Pan Jaroslaw to super fachowiec, sprawnie zmontowal komode i nie tylko. Niezwykle uprzejmy. Z calego serca polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katrzyna
Warszawa, 06.06.2024 09:30

Ocena 6 dla Pana Krzysztofa. Punktualny, sympatyczny i kompetentny. Pozdrawiam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Gdańsk, 05.06.2024 19:35

6 Szybko, sprawnie, rzetelnie. 100% polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Łódź, 05.06.2024 19:25

Tak zapłacone gotówką. Ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bernadeta
Kraków, 05.06.2024 19:00

6 - wszystko przebiegło sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Filip
Rzeszów, 05.06.2024 18:35

6 super miło, szybko i dokladnie. Dziękuję i polecamy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Daria
Warszawa, 05.06.2024 15:45

Ocena 6. Jestem bardzo zadowolony z usługi. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Łódź, 05.06.2024 15:20

6 : Szybko i sprawnie, pelen profesjonalizm - jestem w pelni zadowolona

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamila
Poznań, 05.06.2024 14:00

Ocena - 6 Profesjonalny, spokojny i rzeczowy. Pan Mariusz jest wart polecenia!!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Łódź, 04.06.2024 21:15

6 Wszystko super, szybko, sprawnie Dziękuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Daria
Poznań, 04.06.2024 20:50

6 usługa fachowo wychowana oraz rady na przyszłość.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Gdańsk, 04.06.2024 20:45

Tak. 6. Szybko i fachowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Bydgoszcz, 04.06.2024 20:40

6 Pan Robert bardzo rzetelny i skrupulatny. Ogarnął temat bardzo kompleksowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Wrocław, 04.06.2024 20:05

6 usługa była przeprowadzona sprawnie i nie mam zarzutu. Mariusz dobrze się zachowuje i jest według mnie dobrym fachowcem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Łódź, 04.06.2024 19:55

Ocena: 6 . Rzetelnie i sprawnie wykonana usluga Ocena: 6 . Rzetelnie i sprawnie wykonana usluga

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Bydgoszcz, 04.06.2024 18:40

Ocena 6. Dobry fachowiec. Takich ze świecą szukać!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 04.06.2024 15:30

Adrian wykonał fantastyczną robotę. Będę Go rekomendował znajomym. Ocena 6+

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Warszawa, 04.06.2024 08:00

6, wszystko okay! :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Oliwia
Kraków, 03.06.2024 22:50

6 super!!! płatność - tak

★★★★★★
Ocena 6/6

— Renata
Poznań, 03.06.2024 22:10

Wszystko się zgadza. Pan Wiktor super fachowiec ! Ocena 6 !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Kraków, 03.06.2024 18:55

Usługa wykonana błyskawicznie, p. Boguslaw bardzo miły i uprzejmy. Jestem zadowolona z usługi, ocena 6, dziękuję!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 03.06.2024 18:30

Ocena 6, jeśli sie nie myli. :-) Bo wiadomość zostawił smutną. :-(

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Warszawa, 03.06.2024 18:00

Dziękuję za szybkie i profesjonalne wykonanie usługi. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Stefan
Bydgoszcz, 03.06.2024 16:30

Usługa opłacona . Ocena 6. Szybko i sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Robakowo, 03.06.2024 10:40

Przesympatyczny fachowiec, usługa na 6. Dziękuję!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bożena
Kraków, 01.06.2024 12:40

Jestem zadowolony z Pana volodymyr ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Bydgoszcz, 31.05.2024 20:30

6. Bardzo profesjonalne podejście i świetny kontakt.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Kraków, 31.05.2024 20:15

Tak 6 Bardzo dobrze

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mary
Kraków, 31.05.2024 16:30

Ocena:6 - punktualnosc, rzeczowosc, fachowosc.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Bydgoszcz, 31.05.2024 09:30

Tak, ocena 6 fachową obsługa, Polecam pana Volodtmyra.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Bydgoszcz, 30.05.2024 20:55

6 Bo nie ma 7!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Kraków, 30.05.2024 16:45

6, profesjonalna obsługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Warszawa, 29.05.2024 21:25

Tak. Opinia 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Laura
Olsztyn, 29.05.2024 19:35

6 Bardzo punktualne przybycie, profesjonalnie i sprawne zlokalizowanie problemu wycieku pod zlewem, szybko wykonana usługa wymiany uszczelek i reperacji drzwiczek.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 29.05.2024 19:00

Skala 6 Super fachowiec. Wyjątkowa osoba

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 29.05.2024 16:40

Tak. 6. Bardzo profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 29.05.2024 13:55

6 - fachowa i bardzo miła obsługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 28.05.2024 21:05

Wszystko bardzo dobrze. Praca na 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Warszawa, 28.05.2024 21:00

6 super robota :-)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dobromir
Warszawa, 28.05.2024 15:35

6 Zwietny fachowiec. Dobry kontakt, wszystko wytłumaczył, naprawił. Bardzo elegancko i jestem zadowolony.

★★★★★★
Ocena 6/6


Kraków, 27.05.2024 21:35

Jestem zadowolona ocena maksymalna tj 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bogusława
Wrocław, 27.05.2024 20:50

Tak ,ocena 6 .Wszystko super!!!Dziękuję bardzo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ilona
Poznań, 27.05.2024 18:35

Ocena 6 super usługa polecam!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Lublin, 27.05.2024 16:55

Szybko, sprawnie i fachowo. Ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Kraków, 27.05.2024 16:10

Wszystko się zgadza, ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ryszard
Warszawa, 27.05.2024 15:55

Tak, ocena 6 super robota mimo niestandardowego zlecenia!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Warszawa, 27.05.2024 13:40

Ocena 6 wszystko ok

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janina
Lublin, 27.05.2024 12:10

Ocena 6 Dobry rzetelny fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 26.05.2024 12:20

Usługę oceniam bardzo pozytywnie, na 6 !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Kraków, 25.05.2024 17:30

Ocena 6. Fenomenalnie wykonana usługa. Szybko, sprawnie, estetycznie, a nie było łatwo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Zielonki, 25.05.2024 14:30

6 Pan Adam jest profesjonalistą. Bardzo szybko zweryfikował problem i rozwiązał go. Całej wizycie sprzyjała miła atmosfera. Wszystko zostało rzeczowo wytłumaczone i fachowo naprawione. Jestem zadowolona z otrzymanej pomocy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sara
Bydgoszcz, 24.05.2024 22:20

Ocena 6. Dawid był punktualnie, naprawa szybka i skuteczna.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Warszawa, 24.05.2024 18:20

Oceniam usługę 6. Pan Grzegorz jest znakomitym fachowcem. Szybko, sprawnie, sympatycznie i fachowo. Polecam wszystkim.Joanna S.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 24.05.2024 17:00

Ocena: 6. Jestem zadowolona z usługi, sprawdzone czy działa. Dziekuje Panu Aleksandrowi za polecenie zakupu dodatkowych części (redukcja + zawór odprowadzający). Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Izabela
Kraków, 24.05.2024 14:55

Potwierdzam płatność. Usługa wykonana bardzo profesjonalnie. Ocena: 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Jaryszki, 24.05.2024 13:45

Ocena 6. Serwisant przyjechal zgodniez planem. Sprawnie i szybko znalazl przyczyne usterki. Komunikatywny, doswiadczony,polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Wrocław, 24.05.2024 13:15

Tak, wszystko ok. 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Wrocław, 23.05.2024 18:00

6 sprawnie, skutecznie - polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katrzyna
Kraków, 23.05.2024 16:25

6. Znakomity fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Warszawa, 23.05.2024 15:40

Ocena 6. Pełen profesjonalizm.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Ząbki, 22.05.2024 20:15

Skala 6, usługa wykonana solidnie, szybko i uprzejmie. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Witold
Warszawa, 22.05.2024 18:40

6 bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna naprawa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Witold
Wrocław, 21.05.2024 17:50

Tak Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aneta
Warszawa, 21.05.2024 16:50

Ocena 6 - bardzo fachowa, rzetelna i szybka pomoc !!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Bydgoszcz, 21.05.2024 12:40

6, bardzo kompetentne wyjaśnienie problemu

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Lublin, 20.05.2024 17:55

Ocena 6. Opinia jak najbardziej pozytywna

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Poznań, 20.05.2024 17:45

Pan. Marcin super fachowiec spisał się na medal. Ocena 6 dziękuję za usługę. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Lidia i jakub
Wrocław, 18.05.2024 16:00

6, bardzo mily pomocny Pan

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kasia
Poznań, 18.05.2024 16:00

6 Polecam fachowo i profesjonalnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marlena
Warszawa, 18.05.2024 14:55

Mechanik na 6 , dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Bytom, 17.05.2024 21:20

6 Bardzo miłe i profesjonalne wykonanie usługi. Jestem bardzo zadowolony z naprawy pralki. Pan Jarosław od początku wiedział co jest przyczyną awarii i błyskawicznie naprawił usterkę. Zdecydowanie polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Damian
Warszawa, 17.05.2024 11:45

6 bardzo dobry wszechstronny fachowiec, przed wizytą można było omówić naprawę usterki, punktualna i sprawna naprawa. Polecam Pana Rafała.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Warszawa, 17.05.2024 08:10

Tak oraz moja ocena to wysokie 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Filip
Warszawa, 16.05.2024 20:45

Ocena 6, najlepszy serwis. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Gdynia, 16.05.2024 20:35

Obie usługi 6, pan wyczerpująco odpowiedział na zadane przeze mnie pytania, wszystko wyjaśnił. Praca przebiegła sprawnie oraz bez efektów niepożądanych, z pewnością polecam! Świetny pracownik

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Poznań, 16.05.2024 18:35

Tak + koszt wymienianego elementu , 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Kraków, 16.05.2024 18:05

Tak. Z obsługi jestem bardzo zadowolony 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Warszawa, 16.05.2024 17:30

Ocena 6, szybko sprawnie, Pan wyjaśnił dokładnie przyczynę awarii

★★★★★★
Ocena 6/6


Gliwice, 16.05.2024 13:40

Ocena: 6. Bardzo dziękuję za dokładność i zaangażowanie. Po dwóch próbach pralka chodzi bez zarzutu.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Wrocław, 16.05.2024 08:25

Ocena 6. Usluga wykonana sprawnie, terminowo, z dbaloscia, wszystko ok.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hanna
Mariew, 15.05.2024 22:10

6 - Dawid jest uprzejmy, kontaktowy i informował mnie o odkryciach źródeł problemu na każdym etapie pracy. Bardzo polecam usługi, Dawida. O i był o czasie!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Patryk
Warszawa, 15.05.2024 21:55

6! Zdecydowanie Pan Marek bardzo szybko zlokalizował przyczynę usterki co nie było łatwe i przystąpił do działania. Co najważniejsze wszystko jasno mi wytłumaczył dlaczego tak się działo. Do tego z uśmiechem i dużą życzliwością odpowiadał na wszelkie moje pytania i zwątpienia (a było ich sporo).

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wiktoria
Wrocław, 15.05.2024 19:10

Ocena6

★★★★★★
Ocena 6/6


Suchy las, 15.05.2024 16:35

6, Najlepszy fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Nikita
Warszawa, 15.05.2024 15:20

6. Pan Marek super czlowiek. Z zaskoczeniem stwierdzam ze przyjmowanie "naprawiacza" moze byc przyjemne

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Warszawa, 15.05.2024 13:45

Usługa bardzo dobra, rzeczowa, ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jacek
Gdańsk, 15.05.2024 13:40

Tak Ocena 6 Fachowiec, cierpliwy, wyśmienity. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Warszawa, 15.05.2024 00:55

Ocena 6. Wszystko bardzo profesjonalnie. Pan był na czas co do minuty, wszystko dokładnie wyjaśnił + wszystko działa jak należy :D

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Kraków, 14.05.2024 22:35

6 profesjonalnie pomimo napotkanych trudnosci

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Rzeszów, 14.05.2024 22:25

Szybka i sprawna naprawa w bardzo rozsądnej cenie. Pan Krzysztof wytłumaczył na czym polegała usterka i jakie działania podjął. Zdecydowanie polecam a wykonaną pracę oceniam na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magda
Warszawa, 14.05.2024 12:35

Tak. Usługa na 6. Pozdrawiam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mirosław
Warszawa, 14.05.2024 06:20

6, bardzo fachowa usluga.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Wrocław, 13.05.2024 18:20

6 Pan Piotr rozwiązał nasz problem, jesteśmy bardzo zadowoleni! Pełen profesjonalizm:)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Julia
Poznań, 12.05.2024 17:50

Tak. Ocena 6. Fachowiec i dotego miły człowiek, Pan Marek.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Zdzisław
Błonie, 11.05.2024 22:05

6 Wiedza i Fachowa pomoc. Serwisant na medal

★★★★★★
Ocena 6/6

— Daniel
Józefów, 11.05.2024 21:50

Tak 6 Super ,sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Włodzimierz
Warszawa, 11.05.2024 18:45

Potwierdzam wykonanie uslugi przez pana Karola na ocene 6. Przesympatyczny mlody czlowiek. Prace wykonywal sprawnie szybko i rzetelnie. Dziekuje.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wanda
Warszawa, 11.05.2024 18:15

6 usługa wykonana profesjonalnie, szybko i dokładnie. Ponadto Pan dokonał korekty ustawienia zmywarki, aby stała poprawnie. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jacek
Kraków, 11.05.2024 18:10

6. Pan Grzegorz punktualny, miły i profesjonalny fachowiec. Polecam. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Gdańsk, 11.05.2024 17:40

Ocena: 6, super myslacy i staranny fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Kraków, 11.05.2024 16:25

Tak,oceniam wykonaną usługę na 6 , usługa wykonana bardzo dobrze . Szczerze polecam Pana Damiana .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Olsztyn, 10.05.2024 19:15

p.Dawid, mily, sumienny fachowiec, bardzo sprawnie i szybko doprowadził do porządku zlemozmywak. Oceniam na 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Kraków, 10.05.2024 16:40

6. Bardzo miły, komunikatywny i kompetentny z poczuciem humoru. Polecam serdecznie :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Natalia
Wrocław, 10.05.2024 13:00

6, super fachowiec, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Czarna Wieś, 10.05.2024 12:30

Bardzo sprawnie i fachowo 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mariusz
Pruszków, 09.05.2024 22:00

Tak , ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
sosnowiec, 09.05.2024 19:35

6. Wszystko super. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Rafał
Lesznowola, 09.05.2024 19:05

6 Szybko i sprawnie przeprowadzona naprawa, Pan był na czas, miał wszystkie potrzebne narzędzia. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Kraków, 09.05.2024 18:00

Tak, 6. Wszystko sprawnie i szybko

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Wrocław, 09.05.2024 16:15

6. Szybko i profesjonalnie + bardzo po ludzku wszystko wyjasnione. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Poznań, 09.05.2024 14:15