Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń

Zobacz, co piszą o nas nasi klienci

Jeśli chcesz dodać nową opinię, odpisz na ankietę satysfakcji, którą wysłaliśmy po wizycie.

Jak znaleźć dobrego fachowca? Opisaliśmy wszystkie zasady w specjalnym artykule - zobacz.

6 Pan Tomasz bardzo profesjonalnie podszedł do usługi. Wszystko zostało zrobione perfekcyjnie, gniazdko działa bez problemu. Serdecznie polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6


Warszawa, 20.04.2024 18:45

6 Bardzo dobrze wykonane zlecenie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Kraków, 20.04.2024 16:50

6. Pan Albert jest mistrzem:) bardzo dziękuję za pomoc!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 20.04.2024 09:50

Ocena dla Pana Mariusza - 6. Usluga wykonana fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Łódź, 19.04.2024 19:25

Ocena 6 ! Dałabym więcej jakby skala była większa ☺️ dziękuję !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dominika
Malinowice, 19.04.2024 18:55

6 bardzo profesjonalnie, szybko i z dokładnym wyjaśnieniem wykonana usługa, serwisant bardzo sympatyczny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Zyta
Kraków, 19.04.2024 16:40

Usluga na medal .Ocena na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grażyna
Mikołów, 19.04.2024 15:10

Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Lublin, 19.04.2024 13:40

6 bardzo dobrze. Dziekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dariusz
Wysoka, 19.04.2024 12:55

6 bardzo sprawnie szybko i profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6


ŁÓDŹ, 19.04.2024 11:15

Dziękuję, usługę oceniam na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alina
Bębło, 19.04.2024 07:55

Ocena 6 Szybko , sprawnie, konkretnie . Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Poznań, 19.04.2024 05:40

6 Sprawnie, rzeczowo, pomocnie. Brak zastrzeżeń.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 18.04.2024 21:55

5 fachowa ocena usterki, zaproponowane rozne metody naprawienia urzadzenia.

★★★★★
Ocena 5/6

— Natalia
Warszawa, 18.04.2024 20:25

6 ! uprzejmy, kulturalny i pomocy fachowiec. Wymiana baterii przebiegła pomyślnie. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Olsztyn, 18.04.2024 19:00

6, profesjonalna konsultacja, jasne przedstawienie problemu i możliwości rozwiązań

★★★★★★
Ocena 6/6

— Weronika
Kraków, 18.04.2024 15:40

Tak, 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 18.04.2024 14:30

Ocena 6. Szybko, fachowo, p. Kamil sympatyczny. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Wrocław, 18.04.2024 14:25

Ocena 6, bardzo sprawna naprawa zmywarki

★★★★★★
Ocena 6/6

— Izabela
Polanowice, 18.04.2024 14:05

Dziękuję, wszystko na 6:) Pozdrawiam serdecznie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Warszawa, 18.04.2024 11:20

Tak usługa na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Katowice, 18.04.2024 11:15

6 usterka została usunięta profesjonalnie i szybko dziekuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marzena
Bydgoszcz, 17.04.2024 19:45

Tak, potwierdzam, ocena: 6 (najlepsza)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Warszawa, 17.04.2024 19:05

Tak, ocena 6 Przemiły, fachowy oraz pomocny specjalista.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Katowice, 17.04.2024 18:30

Ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bartosz
warszawa, 17.04.2024 15:55

6 - wszystko sprawnie i bezproblemowo. Awaria usunięta, zmywarka działa, bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Angelika
Wrocław, 17.04.2024 15:45

6 - przesympatyczny, cudownie zrobione zawory, spłuczki. Zdecydowanie polecam Pana Krzysia!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paulina
Warszawa, 17.04.2024 14:25

Dziękuję za sprawną obsługę na 6 Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 17.04.2024 13:45

6- bardzo dobry fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Rzeszów, 17.04.2024 13:30

Wszystko przebiegło profesjonalnie a Pan Sergei jest bardzo miłą osobą. Polecam i oceniam na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magda
Wrocław, 17.04.2024 11:30

Ocena - 6 opinia: fachowa obsluga usterki.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Bydgoszcz, 16.04.2024 22:10

Ocena na 6+. Super fachowiec, doskonałe maniery. Polecam serdecznie Pana Dariusza!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Kraków, 16.04.2024 20:20

Tak, pan Piotr bardzo mily i wyrozumialy takze nie mozna zostawic innej oceny niz 6 :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Weronika
Wrocław, 16.04.2024 18:45

6, Miła, szybka i sprawna naprawa. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adrianna
Warszawa, 16.04.2024 17:35

Tak ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Wrocław, 16.04.2024 16:05

6 Wszystko ok, szybka naprawa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dagmara
Warszawa, 16.04.2024 16:00

Tak, ocena 6, usługa skuteczna i to najważniejsze. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6


Warszawa, 16.04.2024 15:00

5.dalbym szostke jako najlepsza ocene bo jezeli chodzi o prace profesjonalizm dokladnosc to na 100% z 6, ale troszke za drogo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Radomir
Magdalenka, 16.04.2024 11:05

Tak - 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 15.04.2024 20:15

Tak. Ocena - 6. Bardzo sprawnie i czysto wykonana usługa. Dziękuję bardzo!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janusz
Warszawa, 15.04.2024 18:50

Punktualnie, sprawnie 6. Dziekuje!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hanna
Kraków, 15.04.2024 18:25

Ocena 6. Fachowa usługa. Uprzejmy i miły kontakt.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 15.04.2024 17:15

Usługa wykonana na 6 sprawnie i profesjonalnie. W przyszłości będę korzystał z usług usterka.pl

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Warszawa, 15.04.2024 17:10

Pan Michał bardzo profesjonalny fachowiec - ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paulina
Warszawa, 13.04.2024 19:35

TAK. Ocena na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marzena
Wrocław, 13.04.2024 15:10

Profesjonalna obsługa i życzliwość=6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jarosław
Łódź, 13.04.2024 13:55

Ocena Tomasza to: 6!!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Gliwice, 12.04.2024 21:55

6 Bardzo sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Lublin, 12.04.2024 18:55

Bardzo sprawnie i miło, na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alicja
Kraków, 12.04.2024 18:45

6, wszytko super sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Kraków, 12.04.2024 17:45

Pan punktualny, konkretny. Szybko zlokalizował usterkę. Oceniam usługę na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 12.04.2024 16:50

Ocena 6. Bardzo profesjonalna usluga - szybka i sprawna naprawa domofonu.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krystyna
Dąbrowa Górnicza, 12.04.2024 12:25

Ocena 6, sprawnie i fachowo wykonana usługa, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Rzeszów, 11.04.2024 23:25

Oczywiscie 6! Bardzo dziekujemy!Pan Dariusz mial nielatwo ale stanal na wysokosci zadania!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Kraków, 11.04.2024 20:15

Tak,6 bardzo kompetenty miły fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Sosnowiec, 11.04.2024 17:55

6 pierwsza klasa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Warszawa, 11.04.2024 17:50

Tak. Ocena 6; usługa ok

★★★★★★
Ocena 6/6

— Halina
Warszawa, 11.04.2024 16:30

Tak. 6, szybko zrobiona praca. Będziemy obserwowały zmywarkę.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Valeryia
Warszawa, 11.04.2024 15:55

Ocena dla Pana Daniela oczywiście 6! Bardzo sprawnie ogarnął problem. Polecam jego usługi. Andrzej

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Boleń, 11.04.2024 14:00

6 - jestem zadowolona z wykonanej usługi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dagmara
Warzno, 11.04.2024 13:45

Pan Andrzej zasługuje na najwyższą notę 6/6. Demontaż, diagnostyka, usunięcie usterki, sprawdzenie sprzętu po naprawie. Czytelny cennik. Dogodne formy płatności . Faktura I raport z wykonanego zlecenia. Dziękuję za zaprawę zmywarki:) Gorąco polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Wrocław, 11.04.2024 11:45

Bardzo uprzejmy i pomocny - 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Warszawa, 11.04.2024 10:15

6. Profesjonalna, mila obsluga.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Warszawa, 11.04.2024 10:15

Tak,6 obsługa fachowa szybką i sprawna polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Balice, 11.04.2024 07:55

Ocena usługi na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Opole, 10.04.2024 21:00

6 Miła i fachową pomoc. Bardzo polecam Pana Kamila

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 10.04.2024 20:10

6 dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Vera
Kraków, 10.04.2024 19:20

Tak, ocena 6, szybko ,sprawnie, bezproblemowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wieslaw
Poznan, 10.04.2024 18:50

6 mily i solidny fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Kraków, 10.04.2024 18:15

Moja ocena 6, sprawnie i fachowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Kraków, 10.04.2024 18:10

Ocena 6, profesionalna obsługa, fachowiec grzeczny, uprzejmy, godny polecenia

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Wilkszyn, 10.04.2024 17:55

6 wszystko idealnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dawid
Kraków, 10.04.2024 16:15

Ocena 6. Fachowo i sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Wrocław, 10.04.2024 15:25

Dziękujemy za usługę. Ocena 6/6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wanda
Gdynia, 10.04.2024 14:55

Ocena: 6 Opinia: Pan Tomasz bardzo kulturalny, terminowy, słowny i zaangażowany. Bardzo polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dantua
Zabrze, 10.04.2024 14:50

Ocena: 6. Miła i profesjonalna obsługa. Naprawa poszła sprawnie. Urządzenie działa bez zarzutu. Polecamy :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Wrocław, 10.04.2024 09:05

Pełen profesjonalizm, polecam Pana Rafała. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Wrocław, 09.04.2024 20:50

6 usługa wykonana perfekcyjnie.polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Lublin, 09.04.2024 20:40

Tak, ocena 6 - Pan Piotr dokładnie zbadał problem, opisał mi sytuację i naprawił usterkę. Oceniam go bardzo pozytywnie. Pozdrawiam Olga

★★★★★★
Ocena 6/6

— Olga
Gdańsk, 09.04.2024 18:10

Tak, 6, punktualnie, szybko i sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hubert
Warszawa, 09.04.2024 14:30

Ocena 6 (czyli najwyższa)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Kraków, 09.04.2024 10:05

6 Bardzo rzetelne sprawdzenie sprzetu i postawienie diagnozy. Mila obsluga. Dziekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Poznań, 08.04.2024 19:55

Ocena: 6 Szybkie i profesjonalne wykonanie usługi. Rzetelna przedstawienie i wytłumaczenie danej usterki oraz przedstawienie jej kosztów. Polecam serdecznie Pana Kamila.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Emilia
Gdańsk, 08.04.2024 16:50

6 Usługa wykonana bardzo profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Damian
Wrocław, 08.04.2024 16:50

6. Bardzo dziękuję za sprawną pomoc

★★★★★★
Ocena 6/6

— Manuela
Warszawa, 08.04.2024 12:45

6. Wszystko w porządku.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Wrocław, 08.04.2024 09:50

Tak + część ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Poznań, 07.04.2024 13:10

6 Opinia na temat usterki

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa (Mokotów), 07.04.2024 08:45

Tak kwota się zgadza . Wykonanie na 6. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Henryka
Straszyn, 06.04.2024 22:00

6 - pan Michał jest bardzo miły, fachowy i pomocny oraz pełen poświęcenia (czyhały na niego stare zardzewiałe gwoździe)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anita
Warszawa, 06.04.2024 16:50

Wszystko się zgadza. Ocena 6. Usługa doskonała. Dziś będzie pranie, spodziewam się, że będzie ok.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Warszawa, 06.04.2024 13:35

Opinia na 6 +

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Gdynia, 06.04.2024 11:25

6/6 Punktualnie, merytorycznie i szybko

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Łódź, 06.04.2024 10:35

6 sprawna i szybka naprawa usterki.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 06.04.2024 08:40

Fachowiec Dawid miły, uprzejmy, z dbałością dążył do ustalenia przyczyny i wyeliminowania usterki. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Bydgoszcz, 05.04.2024 19:25

Ocena 6. Bardzo sprawnie i szybko. Konkretnie i fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Zelkòw, 05.04.2024 18:20

Tak , owszem . Ocena za usługi 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jola
Gdańsk, 05.04.2024 18:15

6- bardzo profesjonalna obsługa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 05.04.2024 17:25

Tak. Ocena 6. Sprawna diagnoza.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Terliczka, 05.04.2024 15:50

6, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Wrocław, 05.04.2024 13:40

Tak, ocena 6 , wszystko super, pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamila
Kraków, 05.04.2024 11:55

Tak. 6 ekspresowa usługa na wysokim poziomie:)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
konstancin-jeziorna, 05.04.2024 11:05

Dziękujemy. 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Julia
Wola zgłobieńska, 05.04.2024 10:20

Tak. Opinia 6. Pozdrawiam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 05.04.2024 09:25

6 - punktualnie, przemiło i fachowo. Bardzo polecam! :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 05.04.2024 08:30

Ocena 6. Bardzo sprawna i przebiegająca w sympatycznej atmosferze usługa podwieszenia okapu i szafek kuchennych. Serdecznie polecam Pana Kamila.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 04.04.2024 20:30

6. Fachwo i solidnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Łódź, 04.04.2024 20:20

6 kulturalny profesjonalny serwis

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alicja
Poznań, 04.04.2024 20:05

6 - bardzo miły, cierpliwy i pomocny fachowiec z Pana Łukasza. Dziękuję za pomoc

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marzena
Poznań, 04.04.2024 19:00

6. Dziękuję za profesjonalną usługę i cenne porady

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Skórzewo, 04.04.2024 18:55

Ocena 6. Bardzo profesjonalny i miły Pan. Wszystko wytłumaczył. Sprawdził wszystko bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolona z usługi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Białystok, 04.04.2024 18:55

Ocena na 6,osoba bardzo miła i kompetentna

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Wrocław, 04.04.2024 18:40

6. Jestesmy bardzo zadowoleni. Usluga wykonana na najwyzszym poziomie. Fachowa porada i szybka diagnostyka problemu. Serdecznie polecamy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Białystok, 04.04.2024 18:35

6. Sprawnie, fachowo. Mimo że de facto pralka nadal ma usterkę ( łożysko, którego się nie wymienia o czym byłam uprzedzona) zostali mi to wyczerpująco i jasno uzasadnione. Jestem zadowolona z usługi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alina
Kraków, 04.04.2024 17:15

Skala: 6. Wszystko przebiegło sprawnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Kraków, 04.04.2024 17:15

6, punktualnie, konkretnie i fachowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Kraków, 04.04.2024 16:10

Ocena 6. Bardzo szybka i profesjonalna usługa pana Marka.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Elżbieta
Warszawa, 04.04.2024 15:40

6 Tak potwierdzam płatność

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 04.04.2024 13:35

Ocena 6 polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marian
Rzeszów, 04.04.2024 13:30

Całość oceniam na 6 z plusem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Chorzów, 04.04.2024 08:05

Ocena 6, Pan Rafał bardzo pomocny, pomimo dość niełatwego zadania z demontażem drzwiczek pralki poradził sobie świetnie! Drzwiczki się zamykają i pralka działa:) dziękuję i będę polecać

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 03.04.2024 20:40

6 Rewelacja!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maciej
Warszawa, 03.04.2024 20:35

Ocena 6 , szybko i sprawnie zdiagnozowano problem z lodówką i ją naprawiono , polecam serdecznie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamila
Wrocław, 03.04.2024 19:45

Ocena 6. Szybka diagnoza problemu i naprawa. Bardzo miłe podejście do klienta. Pozdrawiam, Magdalena

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Rogierówko, 03.04.2024 19:25

Ocena 6 dobra robota

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ula
Rzeszów, 03.04.2024 17:55

6 - super obsluga!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Warszawa, 03.04.2024 17:10

Ocena: 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Kraków, 03.04.2024 16:50

Tak. Usluga na 6. Bardzo mily i kompetentny Pan Grzegorz.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Irena
Warszawa, 03.04.2024 16:00

Ocena 6. Bardzo dobra obsluga

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Wrocław, 03.04.2024 14:40

6, punktualny, uprzejmy, profesjonalny

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcel
Kraków, 03.04.2024 14:25

Tak, 6 wszystko super.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jadwiga
Rzeszów, 03.04.2024 12:55

Tak, ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Poznań, 03.04.2024 11:55

Ocena 6! Szybka i fachowa pomoc, kran dziala jak nowy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Wrocław, 02.04.2024 20:25

6 szybka i sprawna usługa składania mebli. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Warszawa, 02.04.2024 20:05

6 bardzo dobrze zrobione, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Rachypa
Zabrze, 02.04.2024 19:40

6 bardzo sprawna i fachowa obsługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Pabianice, 02.04.2024 19:35

Ocena na 6 , fachowiec kompetentny , pomocny i usmiechniety .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Warszawa, 02.04.2024 15:40

Tak, 6, profesjonalne podejście do klienta, fachowa robota.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kacper
Wrocław, 02.04.2024 15:25

Jestem zadowolona. Grzecznie, szybko profesjonalnie 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Kiełczów, 02.04.2024 14:40

Tak Ocena 6 Bardzo dobry fachowiec i wysoka kultura osobista

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Wrocław, 30.03.2024 12:05

Bardzo fachowa i szybka naprawa, jestem zadowolony z usługi, ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jcek
Bydgoszcz, 29.03.2024 21:10

Ocena 6. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
modlniczka, 29.03.2024 18:10

6 ,super serwis.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Malgorzata
Wrocław, 29.03.2024 18:10

6 Rzetelny i zaangażowany fachowiec z dużą wiedzą. Na pewno skorzystam jeszcze z usług Pana Marka.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Malina
Katowice, 29.03.2024 18:00

Opinia za usluge: 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Poznań, 29.03.2024 17:00

Ocana: 6. Opinia: profesjonalne podejście, sympatyczna obsługa, szybka diagnoza problemu i eksresowa naprawa. Bardzo dobry fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Natalia
Kraków, 29.03.2024 14:05

Usluga na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bronislawa
Wrocław, 29.03.2024 12:15

6, Pan Marek naprawił obie usterki, wszystko działa należycie. Dodatkowo, doradził nam w kwestii konserwacji odpływu. Działał szybko i był skupiony na zadaniu. Przemiły fachowiec, budzący zaufanie. Z takiego rozwiązania korzystałam po raz pierwszy, ale wiem już, że będę polecać. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Warszawa, 29.03.2024 11:30

6. Prace wykonane sprawnie i fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Warszawa, 28.03.2024 17:15

Ocena na 6 , szybko sprawnie , pełny profesjonalizm

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 28.03.2024 15:00