Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń

Zobacz, co piszą o nas nasi klienci

Jeśli chcesz dodać nową opinię, odpisz na ankietę satysfakcji, którą wysłaliśmy po wizycie.

Jak znaleźć dobrego fachowca? Opisaliśmy wszystkie zasady w specjalnym artykule - zobacz.

Daje 6 zajebisty serwisant proponuje premie dla tego pana i bede polecal.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Gdańsk, 21.02.2024 18:10

Dziękuję za pomoc, w skali 6. Wszystko szybko naprawione, krótki czas oczekiwania, punktualnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Weronika
Kraków, 21.02.2024 13:15

6 / Pan Marek to prawdziwy ekspert. Bardzo uczciwy i miły fachowiec- profesjonalista . Bez zbędnej zwłoki, szybko i solidnie została moja pralka naprawiona. Firma zdecydowanie godna polecenia. Pozdrawiam serdecznie, Kasia

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 21.02.2024 10:00

6, profesjonalnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona z usługi

★★★★★★
Ocena 6/6

— Malwina
Poznań, 20.02.2024 19:15

6 - bardzo fachowa i szybka usługa. Pan zdiagnozował problem oraz omówił kolejne kroki.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Białystok, 20.02.2024 11:30

6! Sprawnie, szybko i z wytlumaczeniem dlaczego i co można zrobić, żeby zabezpieczyć się przed podobnymi sytuacjami w przyszłości.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksander
Warszawa, 20.02.2024 11:00

Dzień dobry, Pan Nikita to Fachowiec na 6. Miłego dnia. Pozdrawiam serdecznie Stanisław Demidowski

★★★★★★
Ocena 6/6

— Stanisław
Kraków, 20.02.2024 10:50

Ocena 6. Pan bardzo konkretny i profesjonalny. Pomoże doradzi. Precyzyjny w tym co robi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Rzeszów, 20.02.2024 09:45

Ocena bardzo pozytywna. Skala na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Katowice, 19.02.2024 16:25

Ocena 6 . Wszystko super, jestem bardzo zadowolona.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Gdynia, 19.02.2024 16:10

6 Pań Aleksander przyjechał przed czasem i szybko rozwiązał problem ☺️

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Kraków, 19.02.2024 15:00

Tak, wszystko się zgadza. Ocena: 6. Dałbym nawet wyższa. Pan Igor jest bardzo kompetentny, uczciwy, uprzejmy, budzi zaufanie i ma wysoką kulturę osobistą. Zdecydowanie polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jakub
Warszawa, 15.02.2024 22:10

6. Profesjonalna i szybka pomoc. Bardzo mily serwisant.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jarosław
Poznań, 15.02.2024 22:00

Patryk wykazał pełny profesjonalizm: szybko,sprawnie .Firma mając takich fachowców jak On zasługuje na szacunek. Ocena-6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Robert
Rzeszów, 15.02.2024 20:00

Ocena 6. Rzeczowy i uprzejmy specjalista.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karol
Warszawa, 15.02.2024 19:55

6. Profesjonalna diagnoza z naprawą

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Kraków, 15.02.2024 09:45

Kwota sie zgadza. Ocena 6 P. Marek bardzo sprawnie odkryl przyczyne, wyczyscil wszystkie wrazliwe miejsca w pralce i podpowiedzial na co zwrocic uwage. Bardzo polecam !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Warszawa, 15.02.2024 09:10

P.s polecę koleżance że jesteście super firmą Jeszcze raz dzekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Luiza
Kraków, 15.02.2024 07:25

Usługę oceniam na 6. Pan bardzo sympatyczny i fachowo pomógł w problemie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Warszawa, 14.02.2024 22:30

Tak, opinia 6, bardzo kompetentny i rzetelny fachowiec, dobrze wykonał zlecone prace

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Opole, 13.02.2024 16:40

6 - szybko, sprawnie, miło. Pod wrażeniem jestem jeżeli chodzi o zaangażowanie pana i bezproblemowość w kontakcie :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Klaudia
Kraków, 13.02.2024 11:25

6 - dziękuję bardzo. Usługa wykonana profesjonalnie i solidnie. Jestem bardzo zadowolony. Fachowiec godny polecenia.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Czapury, 12.02.2024 22:45

Ocena 6, dziękuję za szybką i sprawną interwencję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Franciszek
Poznań, 12.02.2024 19:35

Ocena 6, usługa szybka i profesjonalna, do polecania

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Warszawa, 12.02.2024 19:30

Tak, ocena 6, bardzo profesjonalna i szybka usluga. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sylwia
Poznań, 12.02.2024 18:45

6 Bardzo jestem zadowolona z usługi! Pan Marek, fachowiec i do tego bardzo kulturalny, sympatyczny człowiek. Naprawił wszystkie usterki, odpowiedział na wszystkie pytania. Całość usługi profesjonalnie i w miłej atmosferze. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 11.02.2024 17:55

Ocena 6-usługa bardzo dobrze wykonana.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Martyna
Gdańsk, 09.02.2024 13:55

6 - szybko sprawnie skutecznie i milo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Wrocław, 09.02.2024 11:55

6; bardzo sprawnie i profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Warszawa, 09.02.2024 11:25

6 Szybko, sprawnie i fachowo. Problem rozwiazany

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Gdańsk, 07.02.2024 20:20

Ocena :6.usluga w pelni profesjonalna,rzetelna diagnoza,Pan Damian bardzo mily i sympatyczny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Wrocław, 07.02.2024 19:15

6 Szybko i profesjonalnie. Zrobione. Działa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Warszawa, 07.02.2024 16:30

6 szybka, profesjonalna i skuteczna usługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jakub
Wrocław, 07.02.2024 16:00

Dziękuję, usterka usunięta, sprawnie, fachowo profesjonalnie, polecamy, ocena bardzo dobra 6,

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hanna
Warszawa, 07.02.2024 12:40

Dziękuję bardzo.Jeztem zadowolony z usługi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 07.02.2024 11:50

Ocena 6 Miły i skrupulatny fachowiec, usterka została naprawiona. Jestem bardzo zadowolona

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grażyna
Wołomin, 06.02.2024 18:05

6. Bardzo dobre wykonanie oraz komunikacja.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
warszawa, 05.02.2024 15:30

6. Pan Adam byl bardzo mily i profesjonalny!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika aleksandra
Gdańsk, 05.02.2024 14:10

Thank you for the fast, professional work. 6/6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dóra
Warszawa, 05.02.2024 12:50

Ocena 6. Szybko, sprawnie. Bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Natalia
Gdańsk, 05.02.2024 12:35

Opinia 6: usługa wykonana profesjonalnie i solidnie; jestem bardzo zadowolona; fachowiec godny polecenia

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Siemianowice Śląskie, 02.02.2024 14:25

Potwierdzam, Pan bardzo miły , zna się na swojej pracy. Opinia najwyższa 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 02.02.2024 12:00

6 konkretnie, szybko, sprawnie, profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Kraków, 02.02.2024 10:45

6 Sprawnie, punktualnie, kulturalnie Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Gdańsk, 02.02.2024 08:45

Ocena 6. Solidny,zna sie na rzeczy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Białystok, 01.02.2024 20:20

Ocena na 6. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Marzenna Wywiał

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marzenna
Warszawa, 01.02.2024 13:20

6,fantastyczna obsługa,szybko i sprawnie naprawione.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Poznań, 01.02.2024 11:15

6, fachowy, szybki, punktualny, pomocny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jakub
Wrocław, 31.01.2024 17:50

6, Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam :D

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dawid
Warszawa, 31.01.2024 17:10

Tak, ocena: 6, Pan Jarosław przyjechał punktualnie, podjął się tego zadania z pełnym profesjonalizmem. Naprawił spłuczkę, wyjaśnił dalsze kroki. Jestem bardzo zadowolona.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 31.01.2024 15:45

Tak. Ocena 6. Wszystko bardzo dobrze. Cenne wskazowki. Jestem bardzo zadowolona.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Lublin, 30.01.2024 19:50

Tak, 6 świetny fachowiec i bardzo życzliwy człowiek. Dziękuję .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Opole, 30.01.2024 17:30

Dzisiejsza usługa wykonana przez Pana Grzegorza na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 30.01.2024 16:50

Ocena 6. Jestem bardzo zadowolona. Szybko, profesjonalnie i kulturalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aniela
Wrocław, 30.01.2024 16:10

6, idealnie!!! To było to, czego potrzebowałem. Pralka naprawiona!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Kiełczów, 30.01.2024 14:30

6 - znakomity fachowiec, olbrzymie kompetencje, zna się; pełna kultura osobista, komunikatywność, zaangażowanie, informacje na temat podejmowanych działań i tego co się stało. Na pewno polecę portal znajomym i Pana Rafała też Sławek

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Warszawa, 30.01.2024 12:35

Ocena 6 . Jestem bardzo zadowolona z usługi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Czesława
Wrocław, 29.01.2024 19:25

6 Polecam, szybka i sprawna diagnoza

★★★★★★
Ocena 6/6

— Rafał
Poznań, 29.01.2024 17:50

Ocena 6, bardzo dobry fachowiec. Szybko naprawił usterkę

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Bydgoszcz, 29.01.2024 17:35

Oceniamy pracę na 6tkę. Szybko, sprawnie i profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jerzy
Warszawa, 29.01.2024 17:25

P. Marka oceniam na 6 a nawet na 7. Punktualny, rzeczowy, spokojny, kontaktowy. Zna się na robocie i jest w pełni oprzyrządowany. Pracuje dokładnie i delikatnie. Barbara z Mokotowa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 29.01.2024 15:20

Opinia na temat usługi 6 Profesjonalnie i kulturalne. Wszystko na 10 kę. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krystyna
Warszawa, 29.01.2024 14:55

Ocena 6, jestem bardzo zadowolona z usług Pana Sebastiana

★★★★★★
Ocena 6/6


Sopot, 29.01.2024 12:40

Dziękujemy za profesjonalną obsługę i szybką naprawę awarii. Ocena na 6 ! Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6


Warszawa, 29.01.2024 11:15

6. Pan Grzegorz zamontowal mi bardzo nietypowa baterie prysznicowa, wszystko dziala idealnie :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dominika
Słomin, 28.01.2024 19:20

Tak . Jeśli chodzi o ocenę zdecydowanie na 6 . Miły i pożądny fachowiec zna się na rzeczy polecam tego pana każdemu

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Poznan, 28.01.2024 14:10

6. Punktualność, duża wiedza, szybka diagnoza.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Kraków, 28.01.2024 11:35

6 Super, fachowiec przyjechał z własnej inicjatywy dzień wcześniej, przed planowaną wizytą, przywrócić prąd w mieszkaniu. Wszystko działa jak należy, polecam usługi pana Piotra

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jakub
Poznań, 27.01.2024 20:40

6 Usługa wykonana ekspresowo i w przemiłej atmosferze. Zdecydowanie polecam tego fachowca!

★★★★★★
Ocena 6/6


Bielany Wrocławskie, 27.01.2024 13:50

Usługa na 6. Jestem bardzo zadowolona, dziękuję i pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Beata
Baranowo, 26.01.2024 15:45

6 Polecam serdecznie. Pan bardzo fachowo podszedł do sprawy i wytłumaczył wszystko zrozumiale :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janina
Wrocław, 26.01.2024 10:05

6. Bardzo profesjonalna usluga. Polecam fachowca

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Bydgoszcz, 25.01.2024 06:40

6 bardzo dobry i komunikatywny fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jacek
Katowice, 24.01.2024 21:30

6. Pan bardzo profesjonalny, zrobil wszystko co mogl. Mily, grzeczny. Odpowiedziala na wszystkie pytania. Jestesmy wdzieczni.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Warszawa, 24.01.2024 20:15

Ocena p.Wojtka na 6 fachowe i rzeczowe podejście do problemu

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mariola
Gdańsk, 24.01.2024 18:55

Usługa wykonana fachowo i szybko Polecam Pana Tomka .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 24.01.2024 16:40

6 punktualna, szybka obsługa. Płyta i piekarnik podpięte bez problemu, dodatkowo wyjaśnienie co i jak zostało wykonane

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Kraków, 24.01.2024 15:10

Ocena 6. Pan Robert był na czas, usluga fachowa i bardzo sprawna.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Renata
Łódź, 19.01.2024 13:30

6! Bardzo profesjonalnie, sprawnie i w dodatku miło . Będę polecać Pana Rafała

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Poznań, 18.01.2024 17:10

Usługę oceniam na 6. Usterka usunięta, spłuczka dobrze działa. Pan kompetentny, punktualny i grzeczny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Poznań, 18.01.2024 16:40

Ocena 6. Sprawny i szybki montaż kranu. A dodatkowo, Pan Rafał jest przemiłym człowiekiem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Poznań, 17.01.2024 16:40

Ocena 6 za Punktualność, komunikatywność i przygotowanie do pracy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sebastian
Warszawa, 16.01.2024 10:20

6, jestem bardzo zadowolony usługa wykonana szybko i sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Andrzej
Kraków, 15.01.2024 10:40

Tak, wszystko wykonane perfekt, na 6. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Wrocław, 12.01.2024 14:40

Potwierdzam, ocena 6,kompetentny i sympatyczny fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Wrocław, 12.01.2024 14:10

6 Miła atmosfera, dobra robota, polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Poznań, 12.01.2024 12:45

6 świetna pomoc i wielka kreatywność przy naprawie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Seweryn
Warszawa, 12.01.2024 12:10

Dziękuję za fachową i terminową realizację. Moja ocena to 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Opole, 11.01.2024 19:15

Fachowiec bardzo rzetelny i sympatyczny. Szybko zdiagnozował usterkę. Serdecznie polecam. Ocena to 6 ☺️

★★★★★★
Ocena 6/6

— Julia
Poznań, 11.01.2024 18:10

Super, dziękuję. Będę zawsze korzystała z Waszych usług. Na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Wrocław, 11.01.2024 18:00

Tak 6 pkt. Bardzo dziekuje za profesjonalizm

★★★★★★
Ocena 6/6

— Celina
Lublin, 11.01.2024 17:25

Tak. Ocena na 6. Swietny fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dariusz
Warszawa, 11.01.2024 14:20

6. Jak najbardziej jestem zadowolony i będę polecał tego fachowca znajomym!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Roman
Wrocław, 11.01.2024 11:20

Płatność: Tak. Ocena: 6. Opinia: usługa na bardzo wysokim poziomie i fachowe porady.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Natalia
Kraków, 11.01.2024 09:25

Ocena dla Pana Marka to: 6. Bardzo profesjonalny, uprzejmy, punktualny. Dziękuję za super wykonaną usługę.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grażyna
Warszawa, 11.01.2024 09:00

Bardzo szybko, sprawnie i bezproblemowo Pan Krzysztof zamontował oświetlenie sufitowe. Polecam, super fachowiec! 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Gdańsk, 10.01.2024 20:40

Ocena 6, bardzo dobrze wykonana usługa. Dziękuję !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Leszek
Warszawa, 10.01.2024 19:10

6 Punktualnie, sprawnie i fachowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Wrocław, 10.01.2024 17:20

6 jestem bardzo zadowolona

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Sosnowiec, 10.01.2024 13:05

6, szybko i profesjonalnie zalatwiony temat.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marin
Poznań, 10.01.2024 12:55

6. Problem rozwiązany, szybko i profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Arkadiusz
Gdańsk, 09.01.2024 18:25

6 Bardzo sympatyczny człowiek, szybka i profesjonalnie wykonana usługa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojtek
Warszawa, 09.01.2024 10:45

Tak kwota sie zgadza, ocena 6, opinia: Pan Marek umówiony przyjechał tego samego dnia, po czym szybko i sprawnie wymienił baterię kuchenna na nową, przy okazji można było podpatrzeć jak pracuje, a nawet podpytać o różne rzeczy związane z wykonywaną pracą. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Warszawa, 08.01.2024 19:45

6. Wszystko bardzo sprawnie i dokładnie naprawione.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Lublin, 08.01.2024 15:00

6,jestem bardzo zadowolona z obslugi.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Wrocław, 08.01.2024 14:10

Tak. Ocena 6/6. Szybko i profesjonalnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Kraków, 07.01.2024 15:25

6. Bardzo dobry człowiek i specjalista.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Vladyslav
Szczecin, 06.01.2024 18:40

tak, 6, wszystko w porzadku, sprawnie i profesjonalnie, dziekuje i polecam serdecznie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alina
Warszawa, 05.01.2024 22:40

Tak. Potwierdzam płatność. Ocena najwyższa (6) za punktualność i jakość usługi oraz fachowe doradztwo. Będę polecał.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Warszawa, 05.01.2024 19:55

Tak,platnosc dokonana. Ocena 6. Bardzo miły kulturalny Pan,który znalazł przyczynę usterki i ją usunał.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Wrocław, 05.01.2024 14:15

Ocena 6 , jestem b.zadowolona ,pan Adrian był punktualny i wszystko mi wytłumaczył.Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Wrocław, 05.01.2024 09:50

6, bardzo sprawnie i szybko, dziękujemy za pomoc

★★★★★★
Ocena 6/6

— Natalia
Warszawa, 04.01.2024 15:25

6- bardo solidny i dokładny fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Urszula
Warszawa, 04.01.2024 11:15

Bardzo dziękuję za pomoc. Pan Jacek pojawił się punktualnie, sprawnie przeprowadził diagnozę i naprawił zmywarkę. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Teresa
Warszawa, 04.01.2024 09:20

6+ Spokojnie, kompetentnie, czysto i skutecznie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Irena
Warszawa, 04.01.2024 02:15

Ocena to oczywiście 6. Bardzo profesjonalny fachowiec. Dziękujemy za pomoc.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Wrocław, 03.01.2024 18:30

6 Zwietny fachowiec. Bardzo uprzejmy i profesjonalny

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adriana
Warszawa, 03.01.2024 11:45

Dziękuję! Mocna piątka. Usługa wykonana sprawnie, p. Marcin przedstawił różne opcje montażu. Doceniam punktualność

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Wrocław, 03.01.2024 10:55

Ocena: 6 Bardzo miły i profesjonalny Pan. Wykonał wymianę umywalki i odpowiedział na wszystkie pytania związane z remontem.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dominika
Katowice, 02.01.2024 19:05

6, fachowa obsluga, mam nadzieje, ze problem zostal na dlugo rozwiazany, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Wrocław, 02.01.2024 16:40

6 wszystko super. Trafna diagnoza i szybka naprawa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Radosław
Warszawa, 02.01.2024 16:05

6 Pan Grzegorz bardzo sprawnie sprawdził z czym jest problem, rozważał różne opcje, okazał się pomocny i sympatyczny i polecił najlepsze rozwiązanie w mojej sytuacji. Jestem bardzo zadowolona.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 02.01.2024 14:35

6 szybka sprawna fachowo wykonana usługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Wrocław, 02.01.2024 14:00

Usługa profesjonalna oceniam na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Mysłowice, 02.01.2024 13:25

6, mega sympatyczny Pan, pełna profeska

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mikołaj
Warszawa, 29.12.2023 15:55

Ocena w skali 6+. Jestem bardzo zadowolona. Pan Artur bardzo mily. Pelen profesjonalizm.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Łódź, 29.12.2023 15:05

Ocena w skali 1-6 6.Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi pełen profesjonalizm i kultura

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Kraków, 29.12.2023 13:55

6 !!! Bardzo kompetentny i mega sympatyczny Fachowiec - mimo komplikacji Pan Grzegorz wszystko świetnie wykonał - jak ktoś się zastanawia, proszę się nie wahać - polecam na 100%

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magda
Warszawa, 29.12.2023 13:50

6 Wszystko sprawnie, profesjonalnie i bez najmniejszego problemu. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jacek
Katowice, 29.12.2023 13:35

6- jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Kielczow, 29.12.2023 09:45

ocena 6...Pan bardzo uprzejmy...punktualny...usługa wykonana bardzo dobrze.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 28.12.2023 21:25

6. Szybko, solidnie i miło

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Gdańsk, 28.12.2023 21:15

6 - świetny fachowiec, szybka pomoc!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adrian
Wrocław, 28.12.2023 20:50

Jestem bardzo zadowolony. Milo, szybko i fachowo. 6/6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Warszawa, 28.12.2023 15:15

Tak. 6. Jestem bardzo zadowolona z zaangazowania i profesjonalizmu.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Dąbrowa Górnicza, 27.12.2023 20:30

Płatność się zgadza. Ocena na 6. Bardzo dziękuje za szybką wizytę i sprawną naprawę usterki. Polecam i pozdrawiam :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Poznań, 27.12.2023 19:20

6. Jestem bardzo zadowolony.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Oleg
Kraków, 27.12.2023 18:50

Ocena usługi : 6 Fachowe podejście , profesjonalne , kompletne , wysokiej jakości i z klasą

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Mysłowice, 27.12.2023 18:25

Płatność potwierdził Bardzo dziękuję za dobrą pracę Ocena w skali 6 Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tamara
Tarnowskie Góry, 27.12.2023 16:15

Ocena za usługę 6. Usługa wykonana profesjonalnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bożena
Katowice, 27.12.2023 15:25

Wszystko się zgadza. Moja ocena to 6. Opinia: bardzo dobry fachowiec, dociekliwy. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 27.12.2023 13:10

Ocena 6. Szybko, profesjonalnie, z pełną kulturą.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 27.12.2023 13:10

Tak - ocena 6 porada odn. okapów do wymiany. Jesteśmy zadowoleni

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marek
Warszawa, 22.12.2023 17:35

6 Pan Dawid przybyl o czasie, kompetentny, sympatyczny, sprawnie usunal usunal usterke Jestem bardzo zadowolona

★★★★★★
Ocena 6/6

— Izabela
kraków, 22.12.2023 16:05

Ocena 6. Sprawnie czysto fachowo napewno jeszcze skorzystam z usług

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jacek
Toruń, 22.12.2023 15:25

Ocena 6 :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Izabela
Karwiany, 22.12.2023 13:55

Ocena 6, b. sympatyczny serwisant i dobry fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Genowefa
Warszawa, 22.12.2023 09:35

Ocena usługi - 6 . Bardzo miły i profesjonalny Pan elektryk. Super kontakt, szybkie i dokładne podłączenie płyty indukcyjnej.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Weronika
Gdańsk, 21.12.2023 21:10

wszystko OK.szybko sprawnie i najwazniejsze ze diagnoza bez pudla ,mysle ze w tym przypadku zasluguje na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Robert
Rzeszów, 21.12.2023 19:55

Usługę oceniam na 6 pod każdym względem. Serdecznie dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Renata
Warszawa, 21.12.2023 15:20