Zobacz, co piszą o nas nasi klienci

Jeśli chcesz dodać nową opinię, napisz jej treść pod adres opinia@usterka.pl

6-Pan sprawnie i szybko wyeliminowal usterke. Bardzo polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Patrycja
Warszawa, 04.12.2021 12:26

Płatność się zgadza. Usługa na wysokim poziomie. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wojciech
Zielonki k. Krakowa, 04.12.2021 13:20

6, naprawil, wytlumaczyl co sie zepsulo. Rewelacja.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maciej
Warszawa, 04.12.2021 16:01

Jestem bardzo zadowolona, oceniam na 6. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Wrocław, 05.12.2021 19:47

Wszystko sie zgadza, dziekuje Praca Pana Adriana na 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Malgorzata
Wroclaw, 06.12.2021 15:17

Zgadza sie. Ocena na 6. Wszystko super - szybko, sympatycznie i milo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Viola
Poznań, 06.12.2021 19:22

Ocena: 6. Szybko, sprawnie, pełna kultura! Dzięki!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Wrocław, 06.12.2021 19:12

Pan Tomasz świetny fachowiec.Usługę wykonał szybko i profesjonalnie.Dziekuję p.Tomaszu

★★★★★★
Ocena 6/6

— Lidia
Dąbrowa Górnicza, 06.12.2021 22:41

6 bardzo szybka i fachowa naprawa oraz instruktaż

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Poznań, 07.12.2021 12:16

Ocena fachowca: 6, usluga wykonana profesjonalnie i sprawnie, swietna komunikacja.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Emilia
Olsztyn, 07.12.2021 16:34

6. Przemily fachowiec i super szybka naprawa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Gdańsk, 07.12.2021 17:47

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Fachowo i pomocnie przy problemie.Ocena na 6 Dziękuję !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wiktoria
Wrocław, 07.12.2021 18:54

6. Bardzo uprzejmy fachowiec, w chwili rozwiązał problem. Bardzo dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Wrocław, 08.12.2021 12:58

Ocena 6, bardzo dobry specjalista punktualny i konkretny

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adrianna
Wrocław, 15.12.2021 13:39

Dzien dobry Tak potwierdzam. Bardzo dziękuję. Ocena 6. Pozdrawiam, Danuta Rosłońska

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
WARSZAWA, 08.12.2021 10:51

6.Zgadza sie. Bardzo mily, fachowiec, znajacy sie na wykonywanej pracy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mikołaj
Kraków, 08.12.2021 12:18

6! Bardzo solidna praca i kultura osobista p. Jakuba

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bożena
Warszawa, 08.12.2021 12:27

Oceniam na 6 ! Fachowy i przemiły człowiek. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Warszawa, 08.12.2021 15:44

Ocena: 6.Bardzo dziękuję za profesjonalną, fachową, punktualną, kulturalną usługę. Będę polecać znajomym.

★★★★★★
Ocena 6/6

— IWONA
Lublin, 09.12.2021 09:29

Usterke udalo sie usunac . Naprawa przebiegla bardzo sprawnie . Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grażyna
Warszawa, 10.12.2021 20:48

Ocena: 6 Fachowiec godny polecenia, widac ze zna sie na rzeczy. Naprawil usterke bezproblemowo. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Olsztyn, 12.12.2021 15:22

6 jak na razie wszystko ok - fachowiec był punktualny i poradził sobie z zadaniem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Warszawa, 13.12.2021 12:22

Ocena 6. Szybko, sprawnie. Wczoraj zamowienie, dzisiaj realizacja. Super.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Wrocław, 13.12.2021 15:44

Tak, 6 - fachowa usługa , bardzo miły fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Wroclaw, 13.12.2021 17:27

Ocena : 6 szybko, sprawnie , miło i profesjonalnie :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Poznań, 13.12.2021 18:04

Konkretny. Stawia diagnoze oglada i rozkreca calosc. Ocena 5

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Warszawa, 13.12.2021 19:13

Oceniam usluge na 6!! Punktualnie, szybko, fachowo! Pozdrawiam FW PRZYSTUPA

★★★★★★
Ocena 6/6

— FW
Wrocław, 14.12.2021 08:58

Fachowiec na 6 ! Punktualność, wykonanie usługi super . Pozdrawiam .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Kraków, 14.12.2021 18:56

Płatność, kwota zgadza się. Ocena fachowca 6. Naprawa wykonana fachowo i sprawnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Bydgoszcz, 14.12.2021 20:38

Jestem bardzo zadowolony. Szybka i sprawna naprawa, usługę oceniam na 6, dziękuję i pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karol
Wrocław, 15.12.2021 15:01

Ocena 6 - szybko, sprawnie, Pan bardzo miły, polecam w 100%

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Kraków, 15.12.2021 13:33

Zgadza się; dziękuję. Pan Jakub znakomity !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 15.12.2021 21:12

6 Szybko i profesjonalnie naprawione wszystkie usterki. SUPER servis

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Bydgoszcz, 17.12.2021 19:07

6 rewelacyjna obsluga, profeska! Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Kraków, 16.12.2021 19:30

Wszystko się zgadza, ocena Fachowca tzn. p. Tomasza 6, dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Halina
Kraków, 20.12.2021 15:04

Ocena 6 , super obsluga. Szybko, sprawnie, fachowo. Polecam i dziekuje.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 18.12.2021 13:57

Zgadza się. Wszystko Super i fachowo. Ocena na 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Warszawa, 18.12.2021 18:13

Tak, zgadza się. Obsługa 6. Szybko i na czas.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Wrocław, 20.12.2021 10:23

Szybko, profesjonalnie i uprzejmie. Oceniam usługę na 6. Pozdrawiam Żaneta Abramowicz

★★★★★★
Ocena 6/6

— Żaneta
Rączna, 20.12.2021 14:37

6/6, Świetny, rzeczowy fachowiec, bardzo polecam. Usługa wykonana sprawnie, szybko, bezproblemowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Kraków, 21.12.2021 16:32

6 wszystko bardzo dobrze, miło, fachowo, żadnych uwag

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Warszawa, 21.12.2021 20:15

Ocena 6! Super sprawnie, szybko, czysto i bardzo miło.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 21.12.2021 18:49

Fachowiec na 6. Usługa bez zarzutu. Uprzejmy i znający się na rzeczy. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Waldemar
Wrocław, 22.12.2021 09:26

Kwota sie zgadza Ocena 6/6. Fachowiec rzetelny, mily, wszystko wykonal prawidlowo. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Wrocław, 22.12.2021 18:18

Polecam, szybko i sprawnie rozwiązany problem 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Warszawa, 23.12.2021 14:43

Zgadza się, 6+! Kompetentny, miły i uprzejmy fachowiec. Bardzo dziękuje i polecam ri

★★★★★★
Ocena 6/6

— Robert
Warszawa, 23.12.2021 15:07

Oceniam fachowca na 6. Usluga wykonana bardzo rzetelnie. Dziekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Olsztyn, 28.12.2021 09:00

Usługa wykonana fachowo i sprawnie jestem bardzo zadowolona. Z pewnością skorzystam ponownie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Warszawa, 28.12.2021 19:45

6 Pan Adrian z profesjonalnym dynamicznym podejsciem, polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Wrocław, 28.12.2021 20:02

Super! Bardzo dziękuję za sprawą i profesjonalną pomoc. 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Urszula
Kraków, 28.12.2021 19:48

Dzień dobry. Płatność się zgadza. Z usługi fachowca jestem zadowolona na 6! :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Poznań, 31.12.2021 09:08

Platnosc sie zgadza, 6/6, sprawnie, fachowo, kontakt na poziomie. Pozdrawiam KCz

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Warszawa, 31.12.2021 13:06

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Robert
Warszawa, 31.12.2021 09:53

Potwierdzam, usluga bardzo dobra - skala fachowca 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sławomir
Warszawa, 03.01.2022 14:10

6! Za: punktualnosc, FACHOWOSC, cierpliwosc do ilosci zadawanych pytan i udzielanie odpowiedzi, doradztwo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Arkadiusz
Wrocław, 03.01.2022 17:55

Ocena 6. Bardzo fajny i sympatyczny czlowiek. Sprawdzil, co potrzeba, udzielil informacji dot. sprzetu.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grażyna
Warszawa, 04.01.2022 11:56

Punktualna wizyta, kompetencje, wiarygodna porada. 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Wrocław, 04.01.2022 15:05

Cena się zgadza ocena 6 szybko i sprawnie naprawione

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Tanibórz, 04.01.2022 14:41

6 szybka i rewelacyjna obsługa , pralka naprawiona , szybki łatwy kontakt.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Warszawa, 04.01.2022 17:44

Super 6, pelny profesjonalizm.Polecam P. Adriana

★★★★★★
Ocena 6/6

— MAŁGORZATA
Wrocław, 04.01.2022 18:23

Zgadza sie. Bardzo sympatyczny i profesjonalny. 6 na 6. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Radomir
Warszawa, 04.01.2022 18:12

Ocena fachowca: 6. Pan bardzo kompetentny, rzeczowo odpowiedział na wszystkie pytania. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Wrocław, 05.01.2022 22:18

Cena się zgadza . Kulturalny, miły młodzian. Usługa wykonana szybko i sprawnie . Ocena na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jolanta
Wrocław, 05.01.2022 12:56

Zgadza sie. Ocena - 6. Opinia: Po niecałych 30 min. wszystko działa. Szybko i fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dagmara
Kraków, 05.01.2022 13:53

Ocena 6.fachowa usluga, Pan bardzo komunikatywny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Zabrze, 05.01.2022 17:20

Fachowca oceniam na 6, szybka i profesjonalna naprawa :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Oksana
Warszawa, 06.01.2022 17:00

6- szybko i sprawnie. Mogę Pana polecać innym.

★★★★★★
Ocena 6/6

— SYLWIA
Wrocław, 08.01.2022 11:40

6, usługa zrealizowana szybko, sprawnie i bezproblemowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Olsztyn, 09.01.2022 16:39

6 pan Adrian był na czas. Dokonał fachowej oceny i diagnozy problemu.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Wrocław, 10.01.2022 17:39

6, dokładność, terminowość, komunikatywność.Polecam p.Grzegorza- hydraulika

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewelina
Warszawa, 11.01.2022 17:31

Bardzo dziekuje, jestem wdzieczna i b. zadowolona z uslugi. Ocena 6! :-D

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Warszawa, 13.01.2022 10:23

Opinia najwyższa 6 jeżeli to najwyższa, sprawnie, szybko, porządnie i miło

★★★★★★
Ocena 6/6

— Alina
Warszawa, 10.01.2022 19:47

Ocena fachowca: 6. Usterka naprawiona sprawnie i szybko. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karolina
Wrocław, 11.01.2022 18:37

Tak potwierdzam. Dalbym mu ocene 10. Ale nie ma takiej. Wiec 6+.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Pawel
Wrocław, 12.01.2022 19:58

Zgadza się ocena 6 profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Łódź, 12.01.2022 20:00

6! Zdecydowane 6! Do tego staranność, uprzejmość, sprawność. Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Poznań, 13.01.2022 15:09

Punktualny, kulturalny, znajacy sie na rzeczy fachowiec, ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Wrocław, 13.01.2022 14:49

6. Wszystko się zgadza. Pan Artur był pomocny i sympatyczny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Szczecin, 14.01.2022 17:53

6 super Profesjonalna i rzetelna usluga zaskoczenie pelne i bardzo pozytywne

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Kielce, 15.01.2022 16:45

Wizytę Pana Włodzimierza oceniam na 6. Miły i kontaktowy Pan pracował sprawnie, solidnie i czysto.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kinga
Poznań, 19.01.2022 15:29

6 Super fachowiec oraz fantastyczne podejście do klienta. Polecam i skorzystam ponownie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Eliza
Łódz, 17.01.2022 19:55

Ocena fachowca: 6. Dziękuję bardzo za szybką reakcję i fachową usługę.

★★★★★★
Ocena 6/6

— REGINA
BUDZYŃ 32-060, 17.01.2022 20:38

6. Usługa bardzo fachowa, przemiły serwisant!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Warszawa, 18.01.2022 12:44

Ocena 6. Świetny fachowiec. Bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Olsztyn, 18.01.2022 17:57

Tak zgadza się...fachowiec Godny Polecenia wszystko Ok

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Kraków, 18.01.2022 18:14

Potwierdzam wysokość dokonanej wpłaty. Ocena fachowca na 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Łódź, 18.01.2022 19:38

6 bardzo profesjonalny i rzeczowy specjalista

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Warszawa, 19.01.2022 15:19

Tak wszystko się zgadza. Pan to wspaniały fachowiec! Bardzo dziękuje.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Warszawa, 20.01.2022 21:57

Zgadza się. Oceniam na 6 bardzo dobry fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 24.01.2022 17:09

Fachowiec szybko ustalil przyczyne awarii,naprawil sprawnie ocena na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ryszard
Ząbki, 24.01.2022 19:14

Ocena 6, szybka i sprawna pomoc, miły kontakt,

★★★★★★
Ocena 6/6

— MACIEJ
Poznań, 25.01.2022 12:31

6 bardzo kompetentny fahowiec super gość !!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Katowice, 25.01.2022 13:17

6 Bardzo miły i uprzejmy fachowiec! Pomocny i dobry człowiek

★★★★★★
Ocena 6/6

— Stefan
Warszawa, 25.01.2022 15:46

Jestem bardzo zadowolona z usługi, ocena 6. Dziękuję!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 25.01.2022 16:43

Ocena 6. Bardzo miły, pomocny i super fachowiec. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 25.01.2022 16:33

Platnosc - zgadza sie. Usluga - 6; wykonana szybko i sprawnie. Mila atmosfera....

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Szczecin, 25.01.2022 17:12

Bardzo profesjonalna obsługa , napewno będę polecał znajomym wielkie 6 , wszystko się zgadza pozdrawiam .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Nadolice wielkie, 25.01.2022 20:06

Pana Rafala oceniam na 6. Bardzo rzetelny fachowiec. Platnosc sie zgadza

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Wrocław, 26.01.2022 10:15

Bardzo dziekuje za mila obsluge i profesjonalna naprawe zmywarki..******

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wiesława
Warszawa, 26.01.2022 13:42

6. Usługa szybka, w miłej atmosferze, problem naprawiony.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Grzegorz
Kraków, 27.01.2022 10:09

6, jestem bardzo zadowolona z uslugi. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Małgorzata
Kraków, 27.01.2022 12:02

Wszystko się zgadza. Usługa na 6+ . Punktualnie, sprawnie i fachowo!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Marki, 27.01.2022 16:41

Ocena za usluge 6, bardzo szybko i sprawnie, dziekuje, pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sandra
Poznan, 28.01.2022 15:32

6. Profesjonalny i kulturalny fachowiec. Zna się na rzeczy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Norbert
Kielce, 28.01.2022 14:59

6, Pan Włodzimierz bardzo rzetelnie sprawdził pralkę pod katem usterki, serdecznie polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Kamil
Poznań, 31.01.2022 15:23

6 wszystko szybko i sprawnie. Świetny fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 29.01.2022 14:09

Potwierdzam. Pan Jakub Rewelacyjnie uporał się z problemem zmywarki ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marzena
Warszawa, 29.01.2022 17:32

Tak finansowo wszystko się zgadza. Pana oceniam na 6. Pan bardzo kompetentny, uprzejmy. Bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Wrocław, 31.01.2022 10:35

Dziekuje, Pan Roman usluge wykonal bez zastrzezen - 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Kielce, 31.01.2022 17:29

Ocena: 6. Wysoka kultura osobista. Doradztwo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Swarzędz, 31.01.2022 15:52

Zgadza sie. Jestem bardzo zadowolona. P. Jakub sumienny, dokladny, staranny

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 31.01.2022 16:17

Ocena 6 (najwyzsza). Fachowo, solidnie i kulturalnie. Dziekuje.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Stanisław
Wrocław, 31.01.2022 16:47

Zgadza sie . Ocena 6+ bardzo profesjonalnie , punktualnie i z poczuciem humoru. Polecam z całego serca !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Wrocław, 01.02.2022 12:20

Ocena fachowca: 6 Pralka naprawiona sprawnie, dziala jak nowa. Fachowiec zna sie na rzeczy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Łukasz
Warszawa, 01.02.2022 13:49

Ocena fachowca: 6 Naprawa szybko i sprawnie wykonana.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Olsztyn, 02.02.2022 21:04

6, rzetelnie wykonana praca, mebel złożony prawidłowo

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Olsztyn, 02.02.2022 21:45

6. U mnie poszło szybko, sprawnie i bezproblemowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Warszawa, 03.02.2022 14:39

Ocena 6 bardzo dziękuję za fachową naprawę

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Warszawa, 03.02.2022 18:05

Wszystko sie zgadza. Ocena 6. Pan bardzo kompetentny i niesamowicie punktualny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Warszawa, 03.02.2022 20:58

Zgadza sie. Szybko, sprawnie i fachowo. Daje 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewa
Lublin, 04.02.2022 16:05

Płatność zgadza się Usterka szybko zdiagnozowana i usunięta. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Łódź, 06.02.2022 13:09

6 p. Pawel to fachowiec wysokiej klasy. Rzeczowo wyjasnil przyczyne. Rewelacja

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Warszawa, 05.02.2022 10:34

Ocena usługi 6 z plusem. Super fachowiec super usługa błyskawiczna naprawa bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 05.02.2022 11:28

Wszystko się zgadza , ocena fachowca 6, pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wiesława
Wrocław, 05.02.2022 13:05

Ocena 6. Fachowo, profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony

★★★★★★
Ocena 6/6

— Szymon
Katowice, 05.02.2022 13:53

6 wszystko bardzo sprawnie, czysto, profesjonalizm w każdym calu. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Warszawa, 05.02.2022 14:46

Super szybka i fachowa usluga na 6 :) Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Lublin, 05.02.2022 18:50

Tak, zgadza się skala najwyższą z możliwych 6, dobry fachowiec, miły, na poziomie na pewno godny polecenia

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mariusz
Warszawa, 06.02.2022 08:00

Tak zgadza sie. Fachowiec orzybyl na czas, byl uprzejmy i rozwiazal problem. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anita
Wrocław, 07.02.2022 11:31

Ocena 6, szybko, sprawnie, punktualnie i skutecznie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michał
Krzeptów, 07.02.2022 12:58

Super! Świetna robota i przemiła atmosfera

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Wrocław, 07.02.2022 18:01

Ocena 6 opinia wszystko zrobione fachowo szybko i profesjonalnie dziekuje i polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Renata
Poznań, 07.02.2022 18:44

Sprawnie, profesjonalnie, życzliwie. Moja ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Patrycja
Rumia, 07.02.2022 21:32

6. Pan Włodzimierz bardzo sympatyczny oraz rzeczowy! Problem rozwiązany szybko i dookladnie! Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adriana
Poznań, 07.02.2022 20:33

Tak, zgadza się. Ocena 6, miła obsługa, fachowa ocena sytuacji i pomoc i doradztwo. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 08.02.2022 12:27

Zgadza się. Ocena 6 Usługa wykonana profesjonalnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krystian
Katowice, 08.02.2022 12:29

Cena zgodna fachowiec mily i kompetentny 5

★★★★★★
Ocena 6/6

— Daniela
Gdańsk, 08.02.2022 20:21

Dziękuje za profesjonalna i miła obsługę, oceniam na 6. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Smolec, 10.02.2022 09:28

Usługa przeprowadzona bardzo sprawnie i fachowo. Polecam Pana Marka!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 10.02.2022 21:09

Tak. Fachowca oceniam na 6 z plusem. Szybko, punktualnie, w maseczce-wszystko super,jestem bardzo zadowolony

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Warszawa, 10.02.2022 16:54

6 - Pan Pawel bardzo sprawnie wykonal prace, a przy okazji w bardzo milej atmosferze. Dziekuje!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Warszawa, 11.02.2022 14:22

Praca wykonana bardzo dobrze. Fachowiec na 6,

★★★★★★
Ocena 6/6

— Irena
Gdańsk, 11.02.2022 21:02

Ocena fachowca Adriana T.: 6 Przyjazny, kontaktowy, fachowy!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Waldemar
Wrocław, 12.02.2022 14:00

Ocena 6 bardzo miły Pan serwisant ustawka naprawiona szybko dziękuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Warszawa, 12.02.2022 14:54

Zgadza się. Ocena Aleksander 6! Uprzejmy,kompetentny, rzeczowy.Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Radziszów, 12.02.2022 17:43

Opinia nt. usługi P. Adrian ocena 6. Bardzo dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bogusława
Wrocław, 14.02.2022 17:37

Profesjonalny, kulturalny fachowiec. Ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dominik
Gdańsk, 15.02.2022 08:31

Świetny fachowiec usługa na 6. Jak na Warszawę cena przystępna. Szybko i rzetelnie polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mariusz
Warszawa, 15.02.2022 10:00

Tak, wszystko w porzadku, poszlo sprawnie, ocena 6 :) Dziekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Wroclaw, 15.02.2022 19:57

Ocena 6. Szybka realizacja. Usługa naprawy wykonana bardzo profesjonalnie, solidnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Kraków, 15.02.2022 21:43

Naprawa wykonana w terminie, szybko, fachowo. Pan Łukasz bardzo miły 6!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Kraków, 16.02.2022 09:52

Dziękuję bardzo ocena 6.....łącze pozdrowienia☀

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wanda
Poznan, 16.02.2022 16:00

Moge wystawic Panu Krzysztofowi najlepsza opinie czyli 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Gdańsk, 16.02.2022 22:38

Daje Adrianowi ocenę 6 - szybką fachowa i miła obsługa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Karol
Wrocław, 17.02.2022 19:35

Dziekuje. Usluga jest wykonana fachowo zgodnie z mim zyczeniem. Oceniam na 6 punktow. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Zofia
Szczecin, 25.02.2022 17:39

6. Wszystko super - kontakt, diagnoza, realizacja, czas.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dorota
Warszawa, 17.02.2022 19:53

Zgadza się. Usługa i fachowiec na ocenę 6+ !

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 18.02.2022 12:20

Wszystko sie zgadza. Ocena na 6- bardzo profesjonalnie i sprawnie nam pomogl. Pozdrawiam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Poznań, 18.02.2022 12:58

Pan Łukasz super szybko naprawił usterkę! 6stka z plusem się należyPozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anita
Kraków, 18.02.2022 14:52

6, szybko i sprawnie, profesjonalista ze sprzętem

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jakub
Warszawa, 19.02.2022 12:02

6 szybko, sprawnie, nic nie tłucze, wspaniały fachowiec!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Kraków, 19.02.2022 13:26

6. Terminowo, szybko, profesjonalnie. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Warszawa, 21.02.2022 13:29

Ocena fachowca Włodzimierz 6 Szybko, fachowo, sympatycznie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Poznań, 21.02.2022 13:45

Zgadza się. Ocena: 6 Opinia: Naprawa przebiegła bardzo sprawnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Wrocław, 21.02.2022 14:37

Elektryk Szymon świetny fachowiec,punktualny,bardzo sympatyczny. Punktacja 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jadwiga
Gdynia, 21.02.2022 20:48

5+ Fachowiec poradził sobie. Początkowe trudnosci pokonał i na razie kran po reanimacji działa. Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janusz
Toruń, 21.02.2022 17:40

6. Usługa przeprowadzona szybko i fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 22.02.2022 13:42

6 - Wszystko idealnie zrobione. Kinkiet w końcu wisi. Bardzo polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Wrocław, 21.02.2022 19:29

Tak wszystko super 6 za fachowosc i elokwencje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 22.02.2022 11:16

6. Pan bardzo rzeczowy i wprost mówił co, jak i z czym to się będzie wiązać.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Piotr
Warszawa, 12.03.2022 12:01

Tak zgadza sie. Usluge oceniam bardzo dobrze na 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mateusz
Warszawa, 22.02.2022 12:48

Tak. Ocena 6. Usluga wykonana sprawnie, terminowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Poznań, 22.02.2022 16:58

Zgadza się. Ocena fachowca 6. Usługa sprawna, szybka i skuteczna.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Wrocław, 22.02.2022 19:25

Ocena: 6 Życzliwość, sumienność, zaangażowanie, duża chęć pomocy. Polecam tego fachowca :)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Rafał
Wrocław, 23.02.2022 21:21

Potwierdzam. Ocena: 6. Bardzo wytrwaly fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Warszawa, 23.02.2022 22:37

6 ocena - profesjonalizm i szybka praca polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marciniak
Warszawa, 24.02.2022 13:30

witam, ocena fachowa 6 z usluga w super kwocie;) dzieki i dz

★★★★★★
Ocena 6/6

— Adam
Wrocław, 24.02.2022 18:36

Bardzo dobra obsługa, ocena fachowca rowniez bardzo dobra 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Warszawa, 24.02.2022 19:55

6, szybko, sprawnie, skutecznie, uprzejmie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Poznań, 25.02.2022 13:21

Wszystko się zgadza, profesjonalna i miła obsługa 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Sosnowiec, 26.02.2022 11:31

Ocena fachowca: 6. Naprawa szybka, skuteczna. Dziękuję.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Wrocław, 26.02.2022 15:21

6/6, pan Włodzimierz naprawił pralkę mimo trudności z dostępem w małej łazience

★★★★★★
Ocena 6/6

— Monika
Poznań, 02.03.2022 16:21

Tak. 6+, Profesjonalna, na najwyższym poziomie. Bardzo szybko i skutecznie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Lublin, 02.03.2022 20:19

Dziekuje bardzo. Pan Jakub sprawnie i szybko zajal sie pralka. Polecam, 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Wioletta
Warszawa, 03.03.2022 17:19

6. Wspanialy profesjonalny i mily fachowiec.

★★★★★★
Ocena 6/6

— GRZEGORZ
Warszawa, 03.03.2022 18:05

P MARCINspisal sie na 6.usluga zostala wykonana sprawnie bez zastrzezen .Dobry fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krystyna
Olsztyn, 09.03.2022 22:34

Tak, 6, super, bez problemów. Bardzo dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Warszawa, 04.03.2022 18:03

Super! Szybko, solidnie, czysto i kulturalnie.ocena 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Józef
Warszawa, 04.03.2022 18:32

Zgadza sie, dziekuje, usluga wykonana bez zarzutu, wszystko dziala .

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Krakow, 05.03.2022 12:08

Ocena 6, pan bardzo kompetentny, znalazł problem i rozwiązał go szybko. Dziękuję!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Antonina
Warszawa, 05.03.2022 17:12

6, usluga zrealizowana terminowo, sprawnie. Jestem bardzo zadowolona

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Józefów, 06.03.2022 16:20

Ocena 6. Bardzo sympatyczny i fachowy serwisant, szybko uporał się z usterką.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Artur
Rzeszów, 06.03.2022 20:10

6 Wszystko super! Sprawnie i profesjonalnie.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Warszawa, 07.03.2022 12:06

Tak, zgadza się. Ocena dla fachowca to 6. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Warszawa, 07.03.2022 17:45

Ocena 6. Jaroslaw blyskawicznie rozprawil sie ze zmywarka, stawil sie na miejsce przed czasem. Dziekuje

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maria
Warszawa, 09.03.2022 08:07

6 super szpec od elektryczności szybko znalazł usterkę ... Bardzo dziekujemy

★★★★★★
Ocena 6/6

— Iwona
Pabianice, 09.03.2022 08:03

Dziękuję za pomoc i z przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Joanna
Warszawa, 09.03.2022 11:23

Zgadza się. Usługa wykonana profesjonalnie i szybko, fachowiec bardzo uprzejmy, ocena: 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Maciej
Wrocław, 09.03.2022 14:01

Usługę oceniam na 6. Bardzo fachowo i szybko

★★★★★★
Ocena 6/6

— Przemysław
Wrocław, 09.03.2022 18:28

Usluga wykonana na 6! Bardzo dziekuje i polecam. Danuta Czernek

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Kraków, 10.03.2022 12:59

Zgadza się. 6 - szybka realizacja, miły i bardzo kontaktowy Pan

★★★★★★
Ocena 6/6

— Justyna
Wrocław, 10.03.2022 15:13

Usługa szybka i fachowa, serwisant bardzo pomocny. Jestem w pełni zadowolony. Ocena na: 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Rafał
Plewiska, 10.03.2022 15:58

6 bardzo miły pan i świetny fachowiec, wszystko zrobione szybko i profesjonalnie. Polecam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marta
Kraków, 10.03.2022 16:43

Fachową i szybka obsługa. Pan bardzo miły! Wystawiam 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Warszawa, 10.03.2022 17:39

Daje 6 Szybko i fachowo Dziekuje Pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— HANNA
WARSZAWA, 10.03.2022 18:22

6, szybka i sprawna naprawa, miły fachowiec

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Warszawa, 12.03.2022 09:40

Ocena:6 Milo, sprawnie i profesjonalnie! Dziekuje!!!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Kraków, 12.03.2022 14:52

Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Polecam. Moja ocena to 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Danuta
Kraków, 14.03.2022 12:09

Owszem wszystko się zgadza. Pan bardzo miły i pomocny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Barbara
Warszawa, 14.03.2022 16:53

Zgadza się, dziękujemy bardzo, Łukasz szybki, sprawny i b.miły!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hanna
Warszawa, 15.03.2022 14:06

Moja ocena Pana majstra i wykonanej naprawy wraz z poradami właściwej eksploatacj na 6.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Julianna
Gdańsk, 15.03.2022 20:36

Tak wszystko zgodne z opisem. Usluga na 6. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Jak najbardziej polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Anna
Rzeszów, 15.03.2022 19:48

Zgadza sie Fachowiec na ojej skali brak bo na 10 Super .Dziekuje za usluge

★★★★★★
Ocena 6/6

— Szymon
Bytom, 15.03.2022 20:04

Ocena: 6. Opłata się zgadzam, usługa wykonana sprawnie i rzetelnie, fachowiec kompetentny i uprzejmy.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Katarzyna
Warszawa, 16.03.2022 17:53

6, pełny profesjonalizm, przy okazji doradził pewne rzeczy. Miły i kulturalny Pan.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Paweł
Wrocław, 16.03.2022 19:37

Ocena na 6 z plusem,szybko fachowo życzliwie.Polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Warszawa, 17.03.2022 19:36

Ocena 6/6, szybka i sprawna usługa. Pan Włodzimierz przeuprzejmy fachowiec, zdecydowanie polecam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Poznań, 18.03.2022 14:09

Ocena technika 6. Pan bardzo uprzejmy, kompetentny.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agata
Kraków, 28.03.2022 10:42

Potwierdzam. Ocena 6+ bardzo miła i fachowa usługa.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jaroslav
Warszawa, 18.03.2022 20:45

6. Pralka naprawiona, pan Michał to przemiły, pomocny człowiek.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 21.03.2022 15:40

6. Bardzo sprawna naprawa, pełen profesjonalizm

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Katowice, 22.03.2022 11:28

Oceniam Pana na 6, bardzo szybko i profesjonalnie wszystko zrobił. Pozdrawiam.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Roman
Wrocław, 22.03.2022 14:35

Ocena fachowca w skali 1-6. Oceniam na 6. Sprawnie, szybko i fachowo. Pozdrawiam AS

★★★★★★
Ocena 6/6

— Agnieszka
Warszawa, 22.03.2022 20:11

6. Fachowiec z prawdziwego zdarzenia, pomysłowy, świetna robota. Wszystko OK w 120 %.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Tomasz
Kraków, 23.03.2022 18:01

6 z plusem! Magik, diagnoza z naprawą trwała 20 minut. Dziękuję, polecam i pozdrawiam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dominik
Kraków, 24.03.2022 12:59

Zgadza sie, szybko fachowo konkretnie ocena 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Bartłomiej
Łódź, 25.03.2022 11:45

Zgadza się. Usługa ok, szybko i sprawnie. Dziękuję i pozdrawiam

★★★★★★
Ocena 6/6

— Dariusz
Zabrze, 25.03.2022 17:59

6 Pan Jacek bardzo kompetentny i mily fachowiec. Szybko naprawil usterke.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Urszula
Łódź, 26.03.2022 17:06

6. Zadowolona s usługi, profesionalizm. Polecam serdecznie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Sarah
Wrocław, 28.03.2022 15:04

Swietny fachowiec i bardzo kulturalny, jest na złoty medal Jan Stefan Wlazło

★★★★★★
Ocena 6/6

— Jan
Wrocław, 28.03.2022 17:40

Bardzo dzekuje za skuteczna i dobra prace.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Warszawa, 28.03.2022 18:40

Ocena 6. Usluga bardzo profesjonalna. Dziekuje.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Mariusz
Lublin, 28.03.2022 23:43

Bardzo szybka i świetnie wykonana praca! Fachowca oceniam na 6! Dziękuję

★★★★★★
Ocena 6/6

— Edyta
Woliczka, 29.03.2022 19:13

Wszystko jak należy usługa na 6 płatność się zgadza

★★★★★★
Ocena 6/6

— Michal
Łódź, 30.03.2022 17:46

Jestem zadowolony z usługi na 6 . Usługa wykonana szybko i solidnie

★★★★★★
Ocena 6/6

— Lucyna
Warszawa, 30.03.2022 20:12

Płatność się zgadza. Ocena fachowca 6 usługa super: sprawnie, profesjonalnie, na czas.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Aleksandra
Warszawa, 31.03.2022 16:50

6, skutecznie i do tego fachowiec sympatyczny:)

★★★★★★
Ocena 6/6

— Krzysztof
Warszawa, 02.04.2022 22:27

Obsługa przez konsultanta fachowa i rzeczową 6 pkt. P. Sławomir to fachowiec godny polecenia 6 pkt

★★★★★★
Ocena 6/6

— Hanna
Gdynia, 02.04.2022 22:01

Zgadza sie. 6 - super fachowiec, naprawil zmywarke szybko i sprawnie. Polecam!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Marcin
Kraków, 04.04.2022 09:40

6 Profesjonalna usługa. Jestem bardzo zadowolona!

★★★★★★
Ocena 6/6

— Firma
Warszawa, 04.04.2022 11:03

Ocena usługi - 6. Pan sympatyczny, wykonał swoją pracę rzetelnie i fachowo.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Ewelina
Olsztyn, 04.04.2022 16:36

Dziekuje za pomoc. Pan Adrian to fachowiec na 6. Godny polecenia.

★★★★★★
Ocena 6/6

— Magdalena
Poznań, 04.04.2022 15:49

Wszystko się zgadza, pan Krzysztof jest super fachowcem, oceniam oczywiście na 6

★★★★★★
Ocena 6/6

— Janina
Gdańsk, 04.04.2022 20:47

usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie usterka.pl opinie