Potrzebujesz wizyty fachowca w kategorii Naprawa kuchenek? Wybierz termin on-line
naprawa kuchenek

Kuchenka w Twoim domu lub mieszkaniu zepsuła się? Przyznasz, że to nie jest najprostsze, aby żyć bez sprawnej kuchenki. Wypadałoby się jak najszybciej uporać z tym wyzwaniem. Gdy naprawa kuchenek okazuje się niezbędna, z reguły wiąże się ona z wymianą kurków lub termoparów. Nie jest najlepszym rozwiązaniem podejmować się naprawy kuchenki samodzielnie. Chodzi tutaj o bezpieczeństwo. Dlatego mieszkańcy Gdańska decydują się, aby naprawa kuchenek była wykonywana przez serwis AGD Gdańsk.

Naprawa kuchenek - cennik

Naprawa kuchenek wiąże się z wydatkiem zależnym od kilku czynników. Serwis AGD obsługujący miasto Gdańsk i okolice (w tym całe Pomorskie) może dokonać wstępnej wyceny telefonicznej lub na miejscu u klienta, przedstawiając szacunkowy koszt usługi, w tym ewentualna cena naprawy, koszt części i czas potrzebny na wykonanie zadania. Wycena zwykle jest przybliżona i faktyczny koszt przedstawiany jest, gdy zostanie wykonana pełna diagnoza problemu.

Obsługiwane dzielnice to przykładowo:

  • Chylonia

  • Kielno

  • Miszewo

  • Oliwa

  • Orunia

  • Rębiechowo

  • Zaspa

  • Banino

  • Jelitkowo

  • Kack

  • Koleczkowo

  • Leźno

  • Matarnia

  • Osowa

  • Przymorze

  • Rokietnica

  • Rębiska

  • Sulmin

  • Wrzeszcze

  • Łężyce

  • Aniołki

  • Bojano

  • Borkowo

  • Chwaszczyno

  • Grabówek

  • Miszewko

  • Niestępowo

  • Orłowo

  • Otomin

  • Piecki

  • Przejazdowo

  • Rumia

  • Tokary

  • Witomino

  • Centrum

  • Stare Miasto

Marki urządzeń

  • AEG
  • Akpo
  • Amica
  • Beko
  • Bosch
  • Candy
  • Electrolux
  • Elica
  • Faber
  • Franke
  • Gorenje
  • Hoover
  • Hotpoint
  • Indesit
  • LG
  • Miele
  • MPM
  • Samsung
  • Sharp
  • Siemens
  • Teka
  • Whirlpool

Miasto Gdańsk

Przyjęte zlecenia w Gdańsku

🗹 Wykonano
Data naprawy: 18.07.2023 15:07 • Magdalena z: Gdańsk • Kuchenki gazowe i usługi gazowe (Serwis kuchenek gazowych)
Kuchenka gazowa Amica okolo 20 lat. Gaz z palnikow pidczas gotowania wydobywa sie raz słabiej, drugi raz intensywniej. Zmienia nasilenie. Trzeba pilnować żeby nie przypalić potraw ani żeby nie wykipiały.